24 Ağustos 2015 Pazartesi

KVBT 11. Tur 1.Gün | Hiç Hesapta Yokken - Sydney Landon | Ön Okuma


Suzy Denton, yaptığı işi seven, âşık olduğu adamla mükemmel bir ilişki yaşayan şanslı ve mutlu bir kadındır. Lise yıllarından beri birlikte olduğu erkek arkadaşına tüm kalbiyle güvenmektedir. Hayatındaki her şeyin yolunda olduğunu düşündüğü bir dönemde, sevgilisi tarafından aldatıldığını öğrenir.

Suzy'nin sarsılmaz sandığı dünyası, bir anda ayaklarının altından kaymıştır. Artık hiç kimseye güvenmeyecektir. Kendini işine veren Suzy, şirketin yeni ortağı Grayson Merimon'la çalışmaya başladıktan sonra işler değişir. Gray, Suzy'den fazlasıyla etkilenmiştir. Hiçbir erkeği hayatına sokmamak konusunda kararlı olan Suzy, Gray'i kendi yöntemleriyle uzaklaştırır. Ancak Gray, istediği şeyi almak için ne gerekiyorsa yapacak kadar gözü kara bir adamdır. Suzy'nin inadı ve Gray'in kararlılığı bilinen şeylerdir de, peki ya aşk?

İşte o hiç hesapta yoktur…
(Tanıtım Bülteninden)

Orijinal Adı : Not Planning on You
Seri Sıralaması : Danvers Serisi #2
Goodreads Puanı : 4.06 (7,695 oylama)
Sayfa Sayısı : 312 sayfa
Yayınevi : Nemesis Kitap
Etiket Fiyatı : 18 tl 

KVBT'nin 11.turundan herkese merhabalar! Bu seferki kitabımız Nemesis Kitap etiketiyle çıkan Hiç Hesapta Yokken kitabı. Nemesis'e teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün bana düşen görev ise ön okumayı sizinle paylaşmak! Yorumumu ilerleyen günlerde bulabilirsiniz!

Facebook çekilişi için tık tık.
Rafflecopter çekilişini ve ön okumayı aşağıda bulabilirsiniz! Bol şanslar ve keyifli okumalar!

a Rafflecopter giveaway


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder