9 Eylül 2015 Çarşamba

Kitap Alışverişim (Takas)


Uzun zamandır kitap alamayan, okuyamayan ben artık buna dur demeliyim dedim ve işte yeni kitaplarım! Ukitap'a üye oldum ve hemen çok istediğim birkaç kitap için takas yaptım. Sınav senem olduğu için bu güzellikleri okuyamamıştım ve bu zamana kısmetmiş!





İlk kitabım Öngörü Serisi 1.kitap olan Amy A.Bartol- Kaçınılmaz. Yabancı Yayınları'ndan çıkan bu kitap hakkında çok bir bilgim yok, tek bildiğim aşırı sevildiği. Hani kapağına vurulduğunuz kitaplar vardır ya işte bu da o kitaplardan bir tanesi benim için. Bakalım sevecek miyim?











Martı Yayınları'ndan çıkan Tess Gerritsen- Gece Nöbeti. Tess Gerritsen en sevdiğim korku-gerilim yazarları arasındadır ve bu kitabını uzun zamandır okumak istiyordum. Takasta bu güzelliğin olması da mükemmel oldu!







Son kitabım Pegasus etiketiyle çıkan James Dashner- Labirent:Ölümcül Kaçış. Çok merak ettiğim kitaplardan, bir dönem adından çok söz ettirmiş bir seri Labirent serisi. Ben daha ilk kitabını henüz alabilsem de olsun. Geç olsun güç olmasın diyelim. Filmi de çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam ve kitabını okuduktan sonra filmini de izlemek istiyorum. Bakalım sinemaya nasıl uyarlanmış. :)







İlk takasım bu üç kitap içindi. Umarım ilerde daha çok takas yapma şansım olur. Ukitap'a yeni üye olmama rağmen çok sevdim. Yeni kitaplarda buluşmak üzere!


2 yorum:

  1. UKİTAP'a üye olmayı nasıl başardın? :D Ben de çok istiyorum da yardımcı olabilir misin? Bu arada güle güle oku kitaplarını :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şehirdışında olduğum için geç cevap yazabildim kusura bakma. :) Ukitap'a arkadaşım sayesinde üye oldum. Özel davet gerekiyor ve davet eden kişilerin belli bir seviyeye gelmesi gerekiyor. Yardımcı olmak isterdim ama ben de daha birilerini davet edecek seviyeye gelmedim. :)

      Sil