3 Aralık 2015 Perşembe

Nemesis Kitap | Aralık Ayı Tanıtım Bülteni

HER YERDE SEN | SYDNEY LANDON


Beth Denton, hayatının büyük bir kısmını aşksız geçirmiştir ve ona göre bunun nedeni fazla kilolarıdır. Özlediği aşkı yaşayabilmek için onlardan kurtulmaya karar verir. Sonunda fazla kilolarından kurtulduğundaysa, tıpkı beklediği gibi erkeklerin ilgisini çekmeye başlar. Yeni görünümüyle flört dünyasına adım atan Beth, aşkı bulmak için fazlasıyla hazırdır. Ancak, onca erkek arasından hoşlanmak için en yanlış adamı seçmiştir: Nick Merimon. Üstelik Nick de ondan hoşlanıyor gibi görünmektedir.
Beth'e göre, Nick gibi sıfır beden kadınlarla çıkmaya alışmış birinin ondan hoşlanması imkânsızdır. Ancak hayatında bir kez olsun, yalan olduğunu bilse bile, arzuladığı şeyi yaşamaya karar verir. Verdiği bu kararın doğuracağı beklenmedik sonuçlarla yüzleşmesi ise an meselesidir.


GEÇMİŞ KAPINI ÇALDIĞINDA | EMILY MARCH 

Hala yanmakta olan bir aşkın ateşini söndürmek için, ayrılıktan daha fazlası gereklidir. Jack Davenport, mesleği ve onun tehlikeleri hakkında asla konuşmayan bir adamdır. İşi, aşık olduğu eşinden ayrılmasına, evliliğinin parçalanmasına sebep olduğunda bile...
Birbirlerini görmeyerek geçirdikleri onca yıldan sonra, eski eşi Cat Blackburn'un başı derde girdiğinde kader onları yeniden bir araya getirir. Artık Jack'in, Cat'i geri kazanmak için ikinci bir şansı vardır. Jack, kaçırarak Eternity Springs'e getirdiği Cat'le her şeye yeniden başlamayı umarken Cat, geçmişin onu geri dönülemez bir şekilde yaraladığını düşünmektedir. Geçmiş, kapılarını durmaksızın çalarken Jack ve Cat, Eternity Springs'in iyileştirici gücü ve yeni kazandıkları arkadaşları sayesinde, paramparça olmuş aşklarını bir araya getirme cesareti bulabilecek midir?

Nemesis Yayınları'ndan en yeniler için; TIKLAYIN!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder